27 november 2021

Bar above

Bar Above is een ambachtelijke kroeggemeenschap die ideaal is als stoere cocktail sets voor degenen onder ons die tegenwoordig meer tijd thuis doorbrengen. Elan Collective biedt de hardwerkende benadering van zelfgemaakte cocktails, van de eenvoudigste tot de allerhoogste.
Deze Amazon-shopper legde uit: ‘Ik ben nieuw in de wereld van mixdrankjes, dus het is fijn om alle belangrijke bartools in deze set te hebben, want ik had nooit gedacht dat ik ze nodig zou hebben bij het maken van cocktails.

Waaruit bestaat een cocktail?

Een typische cocktail set bestaat uit een enkele jigger van 2 ounce die je in een aantal verschillende dranken kunt gooien, zoals wodka, gin, rum, whisky of zelfs wodka. De volgende is de solide shakerset van Pina Barware, een complete cocktail set met blenders, mixers en een paar andere handige tools. Je ontvangt alle staaflepels en zeefjes die je nodig hebt om je uitgebreide cocktailshakerset compleet te maken. Deze 10-delige barware set bevat alle tools die je nodig hebt om thuis cocktails te maken, inclusief een stevige en elegante bamboe standaard. De set bevat een staaf met een pluche gouden rand, die wordt aangevuld met een elegante zilveren staaf en een paar andere handige accessoires, zoals een flesopener.

Kwaliteit van de set

Eenvoudige cocktail sets met weinig gereedschap, maar alles wat je nodig hebt voor de meeste drankjes: een cocktailshaker, een blender, een elektrische blender en een paar andere gereedschappen. Het is een eenvoudige set met basisgereedschap en alles wat nodig is voor de meeste drankjes – bar, blender en blender. Dat is een kleine domper gezien de kwaliteit van de cocktail set, maar ik had graag een sta-tas gezien. Welke cocktail set je kiest, hangt ervan af of je op zoek bent naar een basisopstelling waarmee je thuis creatiever kunt zijn, of dat je op zoek bent naar een tool die zelfs kan concurreren met je favoriete barmannen. Als je er altijd al een hebt willen kopen, zijn hier de beste cocktails