21 september 2021

Lekkere producten die je niet zo vaak in huis haalt

Soms is het lekker om iets te eten of drinken wat je niet zo vaak eet of drinkt. Iedere dag hetzelfde naar binnen werken is natuurlijk voor niemand leuk! Je mag jezelf dus best even verwennen zo nu en dan. Maar wat koop je dan? Je weet vast een hoop lekkere dingen te bedenken, maar wij hebben ook een lijstje waar je misschien wel blij van wordt. Die kun je hieronder terugvinden.

Speciale wijn

Met wijn van de boer haal je een wijntje in huis dat je niet zomaar in de supermarkt kunt vinden. Denk bijvoorbeeld aan de Gavi di Gavi! Wanneer je wijn lekker vindt is het een goed idee om je hier dus eens in te verdiepen!

Luxe chocolade

Sommige mensen houden er niet van, maar dat zijn er maar heel weinig. We hebben het natuurlijk over luxe chocolade! Je kunt dit online op veel verschillende plekken bestellen en je gaat er ongetwijfeld van genieten. Het leuke hieraan is dat je met luxe chocolade vaak ook eerlijke chocolade koopt, waar de cacaoboeren een eerlijke prijs voor hebben gekregen. Win win dus!

Kaasfondue van de kaaswinkel

Houdt je van kaas? Dan moet je in ieder geval eens kaasfondue hebben geprobeerd. Doe je het slim, dan pak je echt uit met speciaal samengestelde fonduekaas van de kaaswinkel. Vraag hiernaar bij je dichtstbijzijnde kaasboer. Je zult er geen spijt van krijgen.

Een premium stukje vlees

Soms mag je best eens iets meer geld uitgeven aan iets lekkers. Het kan dan een goed idee zijn om een bijzonder stukje vlees te kopen bij een slager bij jou in de buurt. Laat je daar ook gerust adviseren door de slager. Die vindt het waarschijnlijk heel leuk om je te vertellen over zijn favoriete stukjes vlees en hoe je die het beste klaarmaakt!