27 november 2021

Tips om iemand te verrassen tijdens de lockdown

Het corona virus heeft de hele wereld nu al een tijdje in haar greep. In Nederland zitten we voorlopig nog wel in lockdown, wat betekent dat veel mensen er thuis het beste van proberen te maken. Dit is niet voor iedereen even makkelijk. Veel mensen voelen zich eenzaam in deze tijd en missen de tijden dat ze hun familie en vrienden zonder problemen of restricties konden zien. Ken je iemand die wel een hart onder de riem kan gebruiken? In deze blog lees je leuke en creatieve manieren hoe je iemand op afstand kunt laten weten dat je aan ze denkt!

Stuur een bierpakket op

Nu we allemaal meer tijd thuis doorbrengen, vinden veel mensen hun ontspanning in series en films kijken. Ken je iemand die wel een lekkere versnapering bij zijn of haar filmavondje (of middag) kan gebruiken? Geef dan een bierpakket cadeau!. Een bierpakket is een super leuk en vooral lekker cadeau om te mogen ontvangen. Je kunt een pakket laten samenstellen met het favoriete bier van de ontvanger en lekkere snacks voor bij de borrel toevoegen. Zo maak je het avondje op de bank voor je maatje, collega of oom echt compleet! Mits ze van een biertje op z'n tijd houden natuurlijk.

Iedereen is gek op chocolade

Is de persoon in kwestie niet echt een bierfanaat? Geen paniek. Je kunt ook een ander soort pakket samenstellen met lekkernijen. Misschien is degene die je wilt verrassen wel gek op chocolade? Zeker als je weet dat ze zich de laatste tijd een beetje somber voelen vanwege de lockdown kan chocolade het perfecte geschenk zijn. Chocolade zit namelijk vol stofjes die het gelukshormoon endorfine verhogen. En als de persoon samenwoont met andere mensen, dan is er niets zo gezellig als een doos met heerlijke chocolade samen delen bij de thee. En als je toch bezig bent, kies dan ook gelijk een lekkere doos bonbons uit voor jezelf!

Zeg het met een bos bloemen

Niets zegt dat iemand veel voor je betekent als een bos bloemen. Met bloemen fleur je niet alleen iemands dag op, maar ook hun huis. Zeker als je veel tijd in huis doorbrengt,  is het fijn als je huis knus en gezellig aanvoelt. Met bloemen kun je een ruimte echt decoreren en opvrolijken. Stel een boeket samen met de favoriete bloemen van de persoon die je wilt verrassen bij de lokale bloemist en laat het bezorgen. Vergeet niet om dan ook een kaartje toe te voegen met een lieve boodschap dat je aan hen denkt.

In deze tijd is het zo belangrijk om je naasten te laten weten dat ze er niet alleen voor staan. Laat daarom ook in de corona tijd weten dat je aan elkaar denkt, ook op afstand. Alleen samen komen we deze gekke tijd door!